Elektriker i Stockholm

Elektriker i Stockholm är elleverantör i Stockholm. Vi må vara små men vi har en stor passion när det kommer till kompletta ellösningar. Våra elektriker är alla behöriga och erbjuder service i toppklass. Behöver du hjälp med att dra el till det din nya nybyggnation eller installera ny laddstolpe för bilen? Servicearbeten, elinstallationer och renoveringar är bara få av de tjänster vi erbjuder. Som din lokala elektriker kan vi hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva, du behöver inte oroa dig för att något ska gå snett eller att det är något fuffens på gång. Våra elektriker följer alltid de svenska regleringarna som gäller när man arbetar med elteknik och vi tar aldrig några risker när vi arbetar med ett projekt hos dig. Hör gärna av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och komma igång ordentligt med ditt projekt.

Varför det är viktigt med korrekta elinstallationer

Felaktiga elinstallationer är en direkt livsfara. Många gånger, upptäcker våra elektriker när de är ute på uppdrag att saker och ting är felaktigt installerade, allt från enklare elinstallationer till vitvaruinstalleringar. Oavsett om det är en komponent som är felaktigt anslutet eller om det är ett vägguttag som sitter fel, kanske är det en sladd som sitter löst i barnens rum? Som du märker är det viktigt att jobba med stort fokus på säkerhet. Vill du ha hjälp att eliminera osynliga och synliga risker i hemmet eller kontoret? Vi på Elektriker i Stockholm är elleverantören du kan lita på. Hör av dig!

Några av våra projekt

Behöriga elektriker för säkra elinstallationer och reparationer

Vi har flera års erfarenhet av att göra våra kunder nöjda. Då vi garanterar 100% kundnöjdhet sätt vi stor vikt på korrekt utfört arbete och att upprätthålla en god ton gentemot kunden. För den anledningar kan du känna dig trygg med oss, att din installering blir säker och lagenlig. Vill du ha en prisoffert för våra tjänster eller behöver du rådgivning för något du anar har gått snett? Kontakta oss så hör vi av oss till dig så fort som vi kan!