Vi är med er från ax till limpa

Vi har möjligheten att lösa dina elproblem oavsett var du än befinner dig I Stockholm. Vårt team består av behöriga, kunniga och trevliga elektriker som står bredvid din sida oavsett plats I Stockholm.

img

Våra tjänster

: Vi erbjuder en hel del olika tjänster så som servicearbeten, reparationer och felsökningar, energiberäkning, installationer vid om-, till- eller nybyggnation felsökning/service av kablar och ledningar, jordning, utökning av befintlig elcentral installation av elmätare, installation av laddstolpe i bostadsrättsförening och garage samt elinstallation badrum, passagesystem i fastigheter.

img

Rådgivning

Våra uppdrag börjar med att vi erbjuder er rådgivning där vi går igenom våra tjänster. Därpå tipsar vi er om vilken lösning som skulle passa ditt hem, dina behov och dina preferenser.

img

Elinstallation

För att er elinstallation ska utföras på korrekt sätt så ser vi till att våra elektriker alltid får fortlöpande utbildning inom sitt yrke. Det handlar om vad det är för olika elinstallationsregler, så väl som att få kännedom om olika material och vad som är godkänt eller inte att använda inom vissa miljöer.

img

Reparationer

Utöver alla andra tjänster som vi utför så utgår reperationer en stor del av jobbet. Vad vi kan hjälpa med: reparation av trasiga ledningar,uttag, elradiatorer/luftvärmefläktar, reparation och byte av lysrörsarmaturer och sensorbelysning, reparation och byte av armaturer i bostadsrättsförening m.m.