Elektriker laddstolpe Stockholm

Varför ska ni välja våra elektriker?

När det är dags att välja elektriker kan det vara svårt att navigera bland det stora antalet elföretag som finns på marknaden. Det finns en hel del aktörer, både seriösa och mindre seriösa, och de erbjuder olika typer av tjänster. Så varför ska du välja just oss som din nästa elektriker? Vad är egentligen fördelarna med lösningarna vi erbjuder? Nedan följer ett par exempel på detta.

Specialanpassade lösningar

Vi som elektriker har inte bara det funktionella i åtanke. Våra lösningar är specialanpassade för att väva in flera perspektiv såsom trivsamhet, stämning och prestation. När du till exempel väljer en belysningsdesignslösning från oss ser vi till att den är det perfekta alternativet för just ditt utrymme. Våra experter är noggranna och lyhörda och ser alltid till att dina önskemål hamnar i fokus. Kanske är du en chef som vill skapa en viss stämning på ditt kontor? Eller så beklagar du dig över att du knappt får in något naturligt ljus i din garderob? Oavsett vad du vill förändra när det kommer till belysning så kan vi alltid ta fram en skräddarsydd lösning för dig.

Till skillnad från många andra elföretag har vi ett bredare perspektiv i vår syn på elektricitet. Detta innebär dock inte att vi tummar på funktionen. Vi ser det som en självklarhet att kunna leverera unika lösningar utan att för den sakens skull behöva kompromissa med just funktionen.

För att göra en jämförelse skulle man kunna säga att när andra fokuserar på att lysa upp ett rum så fokuserar vi på att lysa upp ett rum på rätt sätt. Funktionaliteten är alltså kvar med skillnaden att vi gett den ett mervärde och fått den att fylla ett högre syfte. Efter att forskning visat vilken effekt olika ljus kan ha på oss blir det här ett allt vanligare sätt att se på belysning.

Elektriker belysning Stockholm

Långsiktiga lösningar

Vi är en elektriker som alltid har långsiktighet och energieffektivitet i åtanke. Av den anledningen använder vi oss enbart av kvalitetsprodukter som har en betydligt längre livslängd än sämre alternativ. När det kommer till belysning brukar det till exempel uppskattas att en LED-lampa har omkring 50 gånger så lång livslängd som en vanlig glödlampa. LED-lampor är även överlägsna andra ljuslösningar såsom lysrör, metallhalogen eller natriumånglampor när det kommer till detta. När du anlitar oss som din elektriker slipper du alltså tänka på att behöva byta ut dina lampor stup i kvarten, för de kommer hålla länge och ha samma höga kvalitet under hela denna tid.

En annan fördel med LED-lampor är hur enkel efterhanteringsprocessen är. När ett traditionellt lysrör tar slut måste du hantera det på ett speciellt sätt eftersom det innehåller kvicksilver. Våra lampor innehåller inget sådant alls vilket gör att du kan byta ut de på ett betydligt smidigare sätt. Du behöver alltså inte oroa dig för att råka skada dig själv eller miljön med farligt kvicksilver. LED-lamporna är inte bara energieffektiva och enkla att hantera, de är även betydligt snabbare än till exempel metallhalogenlampor då de inte har någon uppvärmningsperiod när de sätts på.

Boka en gratis konsultation

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify