Elektriker för dig i Stockholm

Bau El AB

Vi på Bau El AB är ett företag som grundades i Stockholm med visionen att erbjuda installationer och andra eltjänster till ett flertal olika aktörer och projekt. Vi ser inte på elektricitet som enbart något funktionellt, utan även som ett verktyg för att frambringa trygghet och livskvalitet hos människor. Vi finns till för både privatpersoner och företag som vill ha kvalitativ hjälp till ett bra pris, samtidigt som vi kan bidra med rådgivning och installation.

Vi tillhandhåller ett brett spektrum av tjänster och lösningar för både inomhus- och utomhusmiljöer. Vi kan till exempel erbjuda belysningsinstallationer, installationer av laddboxar, jourarbete, byten av elcentraler, felsökning och så vidare. 

Vi har genomfört både stora som små projekt under årens lopp och har sett vilken stor skillnad de kan göra. Det kan till exempel handla om att förbättra arbetsmiljön för de anställda i ett kontor, att göra en hotellobby mer inbjudande eller att installera en större mängd elstolpar åt en bostadsrättsförening. Ta kontakt med oss direkt för att få trygg och prisvärd hjälp med din el!

Professionella och långsiktiga lösningar

Samtliga projekt vi på Bau El AB färdigställer genomsyras av ett stort fokus på professionalism och långsiktighet. Vårt kompetenta team lägger alltid stor vikt vid detaljer vilket speglas i både materialval och installation. Vi har valt att arbeta uteslutande med kvalitetsmaterial tack vare dess fördelar när det kommer till livslängd och precision. Förutom energieffektiviteten och hållbarheten bland produkter av hög standard leder de även till förbättrad livskvalitet då de helt enkelt fungerar utan problem.

Med vår hjälp kan du alltså känna dig trygg i att produkterna håller hög nivå och att detaljerna aldrig försummas. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan genomföra ditt kommande projekt!

Elektriker Stockholm

Vårt område

Vår huvudsakliga bas är Stockholm, men vi är även öppna för att ta på oss uppdrag utanför huvudstadens gränser. Vi anser självklart att hela Sverige ska ha möjligheten till att kunna ta del av professionellt genomförda arbeten, så vill du ha vår hjälp kan du kontakta oss oavsett var i landet du befinner dig.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify