En elleverantör du kan kan lita på

Vi är ett företag som tar säkerheten på största allvar och det finns inget uppdrag som är för stort eller för litet för oss. Vi arbetar med allt från stora företag till mindre företag och även privatpersoner

Väljer du oss så är möjligheterna ändlösa

Vi arbetar bland annat med el, data, tele, fiber, styr, regler, multimedia, antenn och parabol. Det finns nästan inget som vi inte kan lösa för våra kunder och har du ett problem ska du inte tveka att kontakta oss. Eftersom vi gör ett sådant stort arbete inom elinstallation är våra tjänster perfekta för stora företag då du kan göra installationer för hela kontor och även konferenser.

Några av våra projekt

Stockholm med omnejd. Vi är elleverantören för er.

Vill du uppdatera, förnya, förbättra eller reparera elektriska delar I hemmet, kontoret, lokalen eller ja, varför inte bilen? Behöver du en puff I rätt riktning? Kanske vill du bolla ellösningar med någon som vet vad de pratar om? Oavsett om du är privatperson eller företag så finns vi här för dig. Elektriker I Stockholm erbjuder ett brett utbud av tjänster, varav en del du kan läsa om under våra tjänster. Är du nyfiken på oss, vill du ha en prisuppfattning eller en konsultation så finns vi tillgängliga för dig dygnet runt. Kontakta oss idag så ordnar vi en offert till dig per omgående och följer upp den med dig.