Hur kan vi hjälpa dig?

Nedan ser du exempel på hur vi kan hjälpa just dig.

services_icon1

Privat

Vi har god erfarenhet av att hjälpa privatpersoner att förverkliga sina inredningsdrömmar. Vi kan bland annat hjälpa dig skapa en mysigare belysning i din trädgård eller att lysa upp ett rum så att det känns rymligare. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar i våra hem är det en givande investering som sätter guldkant på vardagen.

services_icon1

Företag

Belysning är en central del i arbetsmiljön och kan leda till att dina anställda blir både piggare och mer motiverade. Vi kan exempelvis hjälpa dig skapa det perfekta ljuset i dina kontorslokaler så att ni orkar mer. Utöver det kan vi även skapa rätt stämning i gemensamma utrymmen så att både era anställda och kunder kan trivas. Vid sidan av hemmet är det arbetsplatsen vi spenderar mest tid på.

services_icon1.png

BRF

Möjligheterna när det kommer till att installera belysningsdesign i en bostadsrättsförening är många. Vi kan till exempel se till att er fasad blir mer välkomnande, att er uteplats blir mer harmonisk eller att trapphuset känns tryggare. Lösningarna är flera till antalet och bara fantasin sätter gränser. En bättre miljö för dig och dina grannar kommer öka känslan av gemenskap i huset.

services_icon1

Butiker och restauranger

Vi kan även hjälpa dig som har en butik eller en restaurang med din belysning. Vi ser till att förse dig med en passande sådan för den typ av verksamhet du driver. I framför allt restauranger spelar belysning en viktig roll i att skapa rätt stämning. Det kan du försäkra dig om att du kommer att få med vår hjälp!