Hur kan vi hjälpa dig?

Nedan ser du exempel på hur vi kan hjälpa just dig.

services_icon1

Belysning

Vi har god erfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag med olika typer av belysningsinstallationer. Vi kan bland annat hjälpa dig skapa en mysigare belysning i din trädgård eller att lysa upp ett rum så att det känns rymligare. Med tanke på hur mycket tid vi spenderar i våra hem och på våra företag är det en givande investering som sätter guldkant på vardagen.

services_icon1

Installationer

Omställningen till elbilar går i snabb takt och det är viktigt att hänga med. Inom en snar framtid kommer bensindrivna bilar fasas ut, det är därför en klok investering att skaffa en laddbox eller laddstolpe för att kunna ladda sin elbil. Vi använder oss av pålitliga leverantörer och hjälper både privatpersoner med enstaka installationer samt företag och BRFer med omfattande installationer. Även solceller blir allt mer populärt och det är lätt att förstå varför med tanke på vilka fördelar de medför. Vi har lång erfarenhet av säkra och prisvärda solcellsinstallationer. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om våra priser samt hur installationen går till.

services_icon1.png

Service och reparation

Har du något fel med elen? Då kan vi hjälpa dig med både service och reparation. Vi har lång erfarenhet av säkra och prisvärda reparationer. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om våra priser samt hur reparationen går till.

services_icon1

Jour och felsökning

Har du ett akut problem med elektriciteten som du inte kommer till bukt med? Då kan du höra av dig till oss! Vi erbjuder jour och kan komma till dig inom kort varsel för att felsöka problemet och därefter åtgärda det. Med oss får du problemet löst på ett både säkert och effektivt sätt!